Nog 1 appartement (penthouse) beschikbaar!

Nieuwbouw Ebbingekwartier in Groningen

Appartementengebouw De Kroon maakt het Ebbingekwartier compleet!

Indrukwekkend, knus en gezellig. Het Ebbingekwartier, direct naast het historisch centrum van Groningen leeft en bruist. Het eerste wat opvalt in de nieuwe woonwijk is de bijzondere architectuur. Maar ook de markante aanwezigheid van historische bouwwerken. Er is veel fietsverkeer, maar in de sfeervolle straatjes en hofjes van het Ebbingekwartier is geen auto te bekennen.

Wonen in De Kroon. Verrassend royaal wonen in Groningen stad.

Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd, gelegen op de hoek van Bloemsingel en Kolendrift. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen.

De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. De architectuur van het gebouw refereert naar de industriële complexen zoals die ooit op het CiBoGa terrein stonden.

Het laatste penthouse
In dit gebouw is de nog 1 appartement,een penthouse beschikbaar.
Dit penthouse is verdeeld over twee verdiepingen en ligt op de bovenste lagen van het gebouw De Kroon. Dat betekent eindeloos uitzicht over Groningen, het bruisende Ebbingekwartier en het naastgelegen markante DOT-terrein en het Stadsstrand.

Het penthouse beschikt naast een ruime woon- en eetkamer, keuken en 4 (slaap) kamers, ook over een inpandige lift, vide, twee badkamers en twee buitenruimten. De woonoppervlakte van dit penthouse bedraagt maar liefst circa 270 m².

Parkeren kan in de onderliggende parkeergarage Boterdiep. Via de bewonerslift is de garage rechtstreeks vanaf de woonverdieping te bereiken. Voor dit bovenste appartement is zelfs het recht op twee parkeerabonnementen beschikbaar. De eerste drie jaar na oplevering krijgt u deze twee parkeerabonnementen cadeau!

Oplevering
De bouw van de in totaal 31 appartementen in al gestart. In het tweede kwartaal 2023 worden de appartementen opgeleverd. Het penthouse is in minder dan een jaar beschikbaar. U kunt er snel wonen!

Heeft u belangstelling om op deze unieke hoge plek, aan de rand van de binnenstad in dit penthouse te wonen? Schrijf u dan nu in als belangstellende of meld u bij de verkopende makelaars of Marjolein Jongerius (VanWonen).

Deel deze pagina:
  • Hotspots Arrow
  • Reistijd Arrow

Filters
Arrow

Reistijd
Arrow

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand