Hoe werkt een pre-sale en een reserveringsovereenkomst

Via deze website bieden wij 31 appartementen De Kroon op het Ebbingekwartier aan. Dit doen wij op basis van voorlopige plattegronden en geveltekeningen en een bandbreedte- verkoopprijs. U kunt voor deze appartementen online uw voorkeur voor een specifiek bouwnummer kenbaar maken en u inschrijven.

Dit doet u door u in te schrijven als belangstellende op de website www.woneninhetebbingekwartier.nl  Nadat uw inschrijving als belangstellende door ons bevestigd is per email, kunt u via uw eigen persoonlijke omgeving mijnVanWonen één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur aangeven.

Indien het bouwnummer van uw voorkeur beschikbaar is, nemen wij contact met u op om een eerste (digitale) afspraak in te plannen.

(Digitale) afspraak

Tijdens deze (digitale) afspraak nemen wij met u de plattegronden, gevels en de situatietekening door. Ook kijken wij naar de eventuele wijzigingen die u wenst aan te brengen in de plattegrond van het appartement en nemen wij met u de spelregels voor deze wijzigingen door. Ook is er gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Aan het eind van het overleg bespreken wij met u de reserveringsovereenkomst. U krijgt een week bedenktijd om te beslissen of u tot een reservering wilt overgaan. Er wordt een nieuwe afspraak in gepland om uw beslissing te vernemen en om de reserveringsovereenkomst digitaal te ondertekenen.

Reserveringsovereenkomst

De reserveringsovereenkomst is een eerste recht van koop: u schrijft zich in voor een bouwnummer, u tekent een reserveringsovereenkomst waarvoor u betaalt, en als de contractstukken (zoals de plattegronden, tekeningen, de definitieve vrij-op-naam prijs en koop- en aannemingsovereenkomst) definitief zijn, heeft u het eerste recht om het appartement te kopen.

Naast het eerste recht van koop heeft u ook de gelegenheid om de plattegrond van het appartement al voor aankoop (binnen de spelregels) aan te passen aan uw wensen. Zo wordt het appartement ook echt uw thuis!

Wat zijn de kosten voor deze reservering?

U betaalt € 500,- voor deze reservering. Op het moment dat u het appartement ook daadwerkelijk koopt, wordt deze € 500,- verrekend met het aankoopbedrag van het appartement. Wilt u het appartement uiteindelijk niet kopen? Dat is natuurlijk mogelijk, maar dan krijgt u de € 500,- niet retour. Blijkt de vrij op naam-prijs (v.o.n.) hoger te liggen dan de bandbreedte bedragen die we nu communiceren, dan kunt u gewoon van de koop afzien en krijgt u de € 500,- retour.

Indien u vragen heeft over de pre-sale, het inschrijven op een bouwnummer of over de reservering neem dan contact op met de verkoopmanager.

Deel deze pagina: