Presale appartementen Ebbingekwartier gestart!

Op 17 maart jl. zijn wij gestart met de verkoop van de 31 appartementen De Kroon op het Ebbingekwartier in Groningen. De eerste inschrijving voor het project is op 24 maart om 15.00 uur gesloten.

Er is veel belangstelling voor dit project en sommige bouwnummers zijn veelvuldig gekozen. De toewijzing heeft inmiddels plaatsgevonden. Alle kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen, zijn inmiddels benaderd. Degenen die niet ingeloot zijn, komen automatisch op de reservelijst. Er is geen volgorde op de reservelijst, indien een bouwnummer vrij komt wijzen wij opnieuw toe.

De potentiële kopers krijgen de komende weken de tijd om de reservering op het aan hen toegewezen appartement  definitief te maken. Uit de gesprekken kan uiteraard naar voren komen dat bepaalde kandidaten toch niet overgaan tot reservering van het appartement. Dan zullen wij uiteraard de volgende kandidaten op de reservelijst alsnog benaderen.

Goed nieuws: er zijn nog appartementen beschikbaar!
Wilt u in aanmerking komen voor een appartement wat nog beschikbaar is? Klik HIER om de diverse vrije bouwnummers te bekijken.

Heeft u interesse in een nog beschikbaar bouwnummer? Schrijf dan nu in voor het bouwnummer van uw voorkeur!
Schrijf u in via de button ‘belangstelling’ rechts bovenaan. Heeft u al een account, dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen

Zodra u uw account heeft geactiveerd of heeft ingelogd, komt u in ‘Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Wanneer u ingeloot wordt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving.

Deel deze pagina: