Penthouse - bouwnummer 67

Appartement

Beschrijving Penthouse - bouwnummer 67

Waar vindt u een luxe vijfkamerappartement vlakbij het centrum van Groningen met een woonoppervlakte van circa 272 m2? De Kroon biedt u deze unieke woonbeleving. Een twee verdiepingen appartement waar al uw woonwensen werkelijkheid worden. Dit bijzonder ruime, luxe appartement is verdeeld over 2 verdiepingen en gelegen op de bovenste twee verdiepingen (8e en 9e verdieping) van het appartementencomplex De Kroon. Het appartement ziet weids uit over Groningen, hoe ver u maar kunt kijken! 

Indeling 8e verdieping: Entree met vervolgens een ruime en brede centrale hal met een vide, een vaste trap en een lift naar de 9e verdieping. De centrale hal biedt toegang tot een slaapkamer, een luxe badkamer met aansluitingen voor een dubbele wastafel, tweede toilet, inloopdouche en een ligbad. en een berging. De langgerekte U-vormige woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 67 m2. Veel glas en daglicht zorgen voor een licht en comfortabel vertrek. Schuifpuien geven toegang tot het balkon/loggia. Via een vaste trap of de inpandige lift in de centrale hal komt u op de overloop van de 9e etage en tweede verdieping van dit appartement. 

Indeling 9e verdieping: De overloop met schuin oplopend dak en dakraam geeft toegang tot respectievelijk twee  slaapkamers met een schuin oplopend dak en privé-balkon. Slaapkamer drie  beschikt ook over een schuin oplopend dak en twee dakramen. .Tot slot bevindt zich op deze etage een tweede luxe badkamer voorzien van aansluitingen voor een dubbele wastafel, derde toilet en inloopdouche. Vanuit dit appartement geniet u iedere dag van het magnifieke uitzicht over de stad Groningen, het gezellige DOT-terrein en het stadsstrand.


 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Ebbingekwartier - Penthouse bnr. 67

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart