- bouwnummer 67

Appartement

Beschrijving - bouwnummer 67

In De Kroon op het Ebbingekwartier worden twee unieke, penthouses gerealiseerd

Twee appartementen verdeeld over twee verdiepingen op gelegen de bovenste lagen van het complex. Met eindeloos uitzicht over de stad Groningen, het centrum, het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Tevens beschikken deze appartementen over maar liefst twee badkamers en twee buitenruimten. De woonoppervlaktes van deze twee hoogst gelegen appartementen zijn circa 270 m2 en circa 310 m2.

Elk appartement heeft recht op twee abonnementen om te parkeren in de ondergelegen Boterdiep garage. De eerste drie jaar huur is bij de koop inbegrepen.

De architect heeft voor beide appartementen alvast een indeling gemaakt. Deze plattegronden staan op deze tekeningen. https://www.woneninhetebbingekwartier.nl/wp-content/uploads/2021/01/1552_WT.10.108_8e-verdieping_alternatief.pdf

Daarnaast het is ook mogelijk om bij deze appartementen samen met de architect een geheel andere, eigen indeling van de plattegronden te maken. Daad Architecten wil met u om tafel en brengt uw woonwensen in beeld. Zij kunnen uw wensen vertalen naar een indeling geheel naar uw wens.

In deze tweelaagse appartementen is het ook mogelijk om een lift aan te brengen. Zo kunt u zonder traplopen, met uw eigen privélift, van de ene naar de andere verdieping van uw appartement.  

Wilt u een extra groot dakterras? Op de negende verdieping kan dat gerealiseerd worden. Zo heeft u nog meer eindeloos uitzicht over de stad!
https://www.woneninhetebbingekwartier.nl/wp-content/uploads/2021/01/1552_WT.10.109_9e-verdieping_alternatief.pdf

U kunt dus kiezen voor de basisplattegronden, voor de alternatieve plattegrond met lift, vide en dakterras of stel met behulp van de architect uw eigen plattegrond samen. Laat u door de makelaar over de verschillende mogelijkheden informeren.


 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Ebbingekwartier bnr. 67

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart

Andere bouwnummers van