Start verkoop van appartementen De Kroon in het Ebbingekwartier!

Wat leuk dat u interesse heeft in ons project De Kroon in het Ebbingekwartier in Groningen. De verkoop van de appartementen is gestart. Vanaf nu zijn de definitieve verkoopstukken en vrij-op-naam-prijzen bekend en kunt u zich online inschrijven op de nog beschikbare appartementen.

Aanbod
Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen.

De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. Kies uit verrassend ruime drie, vier- of vijfkamerappartementen. Alle appartementen krijgen een (inpandig) balkon/loggia en enkele ook een dakterras. De architectuur van het gebouw refereert naar de industriële complexen zoals die ooit op het CiBoGa terrein stonden.

Belangstelling?
Heeft u interesse voor één of meerdere nog beschikbare bouwnummers, registreer u dan via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vult u uw NAW-gegevens in. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heeft u al een account? Dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen
Zodra u uw account heeft geactiveerd of heeft ingelogd, komt u in ‘Mijn VanWonen’. In deze persoonlijke omgeving kunt u actuele informatie vinden over dit project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Vanaf nu inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur!
In ‘Mijn VanWonen’ kunt u via de button online inschrijven uw interesse voor één of meerdere nog beschikbare bouwnummers vrijblijvend kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Na uw inschrijving ontvang u een bevestiging hiervan per e-mail.

Indien het appartement van uw voorkeur nog beschikbaar is, zal Thuis Nieuwbouwmakelaars contact met u opnemen voor een eerste gesprek. Tijdens dit verkoopgesprek ontvangt u alle informatie over het appartement en de omgeving. Indien u tot aankoop over wenst te gaan, wordt er een vervolgafspraak gepland voor het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst.

Verwachting start bouw
We verwachten aan het einde van het laatste kwartaal van dit jaar te starten met de bouw van het appartementencomplex. Heeft u vragen over de appartementen of de verkoop, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met de  verkopend makelaar, Thuis Nieuwbouwmakelaars 050- 210 42 42.

Deel deze pagina: