Start verkoop van fase 7

Het is bijna zover….binnenkort start de verkoop van fase 7 in het Ebbingekwartier. Het plan voor fase 7 bestaat uit 37 stads – en rijwoningen.

De woningen zijn verdeeld over 7 woonblokken en de architectuur van deze blokken refereert aan de industriële gebouwen die in de negentiende eeuw op de locatie stonden.
Er zijn woningen met twee woonlagen en twee slaapkamers, maar ook met drie of vier woonlagen en drie of vier slaapkamers. Veel variatie om te wonen, alleen, met z’n tweeën of met uw gezin. Bij goed weer is het heerlijk toeven in uw stadstuin of op uw dakterras. De auto parkeert u in de Boterdiepgarage, waar een parkeerplaats gehuurd kan worden. Het woongebied is autoluw. Prijsindicatie vanaf circa € 270.000,- tot € 600.000,- v.o.n.

Het Ebbingekwartier, het voormalige CiBoGa-terrein, ligt op een unieke plek in de stad, aan de rand van het historisch centrum. Veel voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor uw dagelijkse boodschappen en gezellige horecagelegenheden.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan onder andere het ontwerp van de woningen, het aanvragen van de omgevingsvergunning, de verkoopprocedure, de brochure, de verkooptekeningen en de meer- en minderwerklijsten.
De exacte datum van de start van de verkoop is nog niet bekend, maar zal begin zomer 2019 zijn.

Bij de start van de verkoop zijn ook de definitieve vrij-op-naam-prijzen en verkoopstukken beschikbaar.

Kijk hier om op de website de situatiekaart met daarop de bouwblokken en bouwnummers te zien.

Interesse in een appartement? Deze zullen in de tweede fase worden verkocht. Meer informatie volgt later op deze website of via de nieuwsbrieven.

Deel deze pagina: