Verhuur bedrijfsruimte

In het hart van de stad

Verhuur bedrijfsruimte in het hart van de stad

Gelegen in het Ebbingekwartier aan het Boterdiep in Groningen bieden wij namens onze opdrachtgever deze kantoor-/winkelruimte aan. De ruimte is gelegen op de begane grond van het nog te realiseren complex en bestaat uit een casco ruimte met een eigen entree. De totaal te verhuren ruimte is circa 93 m² VVO. De verwachte oplevering van het complex is begin 2020.

Oppervlakte kantoor-/winkelruimte 

De ruimte is gelegen op de begane grond van het nog te realiseren complex. De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van de ruimte bedraagt circa 93 m². De ruimte bestaat uit een casco kantoor- /winkelruimte met een eigen entree.

Interieur bedrijfsruimte Boterdiep Groningen (blauw)

Locatie

Het complex is gelegen in het centrum van Groningen met diverse voorzieningen zijn gelegen op loopafstand. Naast het object is ‘The Student Hotel’ gelegen.

Bereikbaarheid

Het object is goed bereikbaar met de auto. Met circa 10 autominuten is de A28 te bereiken. Ook met het openbaar vervoer (diverse busverbindingen) is het object goed bereikbaar.

Parkeerfaciliteiten

Er is parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage Boterdiep. Parkeren is, tegen betaling, mogelijk aan de openbare weg.

Voorzieningen

Het object wordt casco opgeleverd in de huidige staat. Huurders kunnen zelf de volledige afbouw van het object realiseren.

Huurprijs

Kantoorruimte: EUR 155,- p. m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI reeks CPI-Alle Huishoudens(2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS).

Huurtermijn

5 jaar.

Verlengingstermijn

Met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingen

Huur, servicekosten en BTW worden per maand vooruit betaald.

Zekerheidsstelling

Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Aanvaarding

In overleg.

Overige condities

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van Raad voor Onroerende Zaken(ROZ).

Meer informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan Ensing via 050 767 6100.

Deel deze pagina: