Verkoop en informatie

Appartementen

Algemeen

Verkooptekeningen

Technische informatie

Wonen in De Kroon. Geniet van het leven.

Het zal niet eenvoudig zijn om een keuze te maken; -appartementengebouw De Kroon is voor Groningen-stad uniek in velerlei opzichten. Waar vindt u zoveel ruimte in een vrijwel volle binnenstad? Met negen verdiepingen wordt De Kroon een nieuw baken die boven de stad uittorent. Hier heeft u straks een magnifiek uitzicht over D´Olle Grieze en de historische binnenstad.

In samenwerking met architect [Rob Hendriks] heeft -VanWonen bewust gekozen voor verrassend ruime appartementen met veel daglicht en een maximale woonbeleving. Het aanbod is daardoor beperkt tot 31 appartementen. In totaal komen er 18 driekamerappartementen van circa 82 m2 tot circa 133 m2; 9 vierkamerappartementen van circa 160 tot circa 179 m2 en 4 zeer royale vierkamerappartementen van circa 160 m2 tot circa 313 m2(!). Stuk-voor-stuk de moeite waard met creatieve indelingsmogelijkheden.

Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. De Kroon is speciaal ontworpen voor urban-city-lovers die graag in de stad willen (blijven) wonen. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon.

Deel deze pagina: