Verkoopprocedure

Verkoopprocedure

Fase 7 is een uniek nieuwbouwproject in Groningen, 37 grondgebonden woningen op historisch grond op slechts vijf minuten lopen van de Grote Markt. De stad heeft het Ebbingekwartier omarmd. De belangstelling voor stedelijk wonen is groot. Liefhebbers van wonen in een appartement komen in deel twee van Fase 7 ruim aan bod (verwachte planning start verkoop begin 2020). Indien u ingeschreven staat op de www.woneninhetebbingekwartier.nl, houden wij u op de hoogte door middel van nieuwsbrieven.

Wellicht bent u bij nieuwbouwprojecten gewend dat er een koopsom op de prijslijst vermeld staat. Echter het Ebbingekwartier in Groningen is geen gewone nieuwbouwlocatie. Het is een one-of-a-kind gebied tegen het Groninger centrum aan. De allerlaatste grondgebonden nieuwbouw eengezinswoningen in het Ebbingekwartier. Alle voorzieningen binnen handbereik en op korte loopafstand van de Groninger binnenstad. En voor deze locatie geldt dat de visie op deze plek en de daarbij behorende prijzen zich moeilijk laten vatten in een koopsom. Voor ons een reden om te zeggen, u mag het zelf bepalen!

Op de prijslijst staat een koopsom met een bandbreedte gecommuniceerd. Bij uw inschrijving kunt u binnen die bandbreedte een bedrag invullen die u als koopsom wilt betalen. De hoogste bieder krijgt de hoogste ranking om als eerste in aanmerking te komen voor het bouwnummer. Niet het hoogste bod wordt de uiteindelijke koopsom, maar het gemiddelde van alle inschrijvingen voor het bouwnummer vormen de uiteindelijke koopsom. Indien er meerdere dezelfde hoogste biedingen zijn, loten wij iemand voor de hoogste ranking. Via een nieuwsbrief zullen wij op een later moment een terugkoppeling geven op het aantal inschrijvingen en de uiteindelijk gevormde koopsommen. Een financiële- of hypotheektoets wordt niet gevraagd bij uw inschrijving.

Inschrijven

Uw interesse voor één of meerdere bouwnummers kunt u vanaf 3 juli 19.00 uur tot 10 juli 12.00 uur vrijblijvend kenbaar maken via het online inschrijfformulier op de website www.woneninhetebbingekwartier.nl. Uw online inschrijving dient uiterlijk woensdag 10 juli aanstaande 12.00 uur bij ons binnen te zijn. Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging hiervan per email. U kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten. Alleen als u de woning zelf gaat bewonen, kunt u zich inschrijven. Toewijzing Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de kavels toewijzen. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk eind week 28 aanstaande te informeren over de uitkomst van de toewijzing. Na de toewijzing van een woning wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van de makelaars. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Indien u vragen heeft, kunt u contact op nemen met de makelaars of met de verkoopmanager van VanWonen.

Toewijzing

Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de kavels toewijzen. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk eind week 28 aanstaande te informeren over de uitkomst van de toewijzing. Na de toewijzing van een woning wordt u uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van de makelaars. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst.

Indien u vragen heeft, kunt u contact op nemen met de makelaars of met de verkoopmanager van VanWonen.

Deel deze pagina: