3 kamer appartement - Appartement

Beschrijving 3 kamer appartement

Het appartementencomplex De Kroon op het Ebbingekwartier biedt voor elk wat wils. Er zijn achttien, 3- kamer appartementen gelegen op de 1e , 2e 3e, 4e en 5e woonlaag. Er is zelfs een 3- kamerappartement verdeelt over 2 verdiepingen en heeft 2 buitenruimtes.

De grootte van de appartementen varieert in oppervlakte van circa 82 m2 tot circa 112 m2. Ieder appartement heeft zijn eigen unieke uitzicht en een (inpandige) buitenruimte. Elk appartement heeft recht op een abonnement om te parkeren in de ondergelegen Boterdiep garage.

Parkeerabonnement
Kopers van een appartement krijgen de mogelijkheid om een parkeerabonnement af te nemen in de onderliggende parkeergarage Boterdiep. Dit parkeerabonnement krijgen kopers de eerste 3 jaar cadeau van VanWonen.

Het 3 jarig door VanWonen betaalde abonnement gaat in op de dag van oplevering en is verbonden aan het gekochte appartement. Wanneer kopers verhuizen binnen 3 jaar, dan verhuist het resterende deel van het betaalde abonnement mee naar de nieuwe bewoner.
Het abonnement is geregistreerd op het kenteken van één auto en kent geen vaste parkeerplaats. Voor de penthouses zijn twee parkeerabonnementen beschikbaar.
Na deze drie jaar blijft het abonnement voor de kopers beschikbaar, maar zijn de kosten voor eigen rekening.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Ebbingekwartier - 3 kamer appartement

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart

Prijslijst type 3 kamer appartement

Swipe voor alle kolommen
Alle woningen zijn verkocht.

Ander aanbod van Ebbingekwartier bekijken

Bekijk het volledige aanbod