5 kamer appartement - Appartement

Beschrijving 5 kamer appartement

In De Kroon op het Ebbingekwartier worden twee unieke, tweelaagse 5-kamer appartementen gerealiseerd.

Bouwnummer 42 is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van het complex. Dit appartement is door de ligging te gebruiken als woon-werkwoning of als woonhuis. Het appartement beschikt over twee buitenruimten met de stad als uitzicht. Tevens wordt er op iedere verdieping een badkamer gerealiseerd. Een stalen trap met houten treden verbindt de verdiepingen met elkaar. De totale grootte van dit appartement is circa 179 m2.

Bouwnummer 59 ligt op de vijfde verdieping van het complex. Bij mooi weer heeft u bij dit appartement eindeloos uitzicht over de stad Groningen, het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Tevens beschikt het appartement over maar liefst twee badkamer en twee buitenruimten. De woonoppervlakte van dit appartement is circa 160 m2.

Parkeerabonnement
Kopers van een appartement krijgen de mogelijkheid om een parkeerabonnement af te nemen in de onderliggende parkeergarage Boterdiep. Dit parkeerabonnement krijgen kopers de eerste 3 jaar cadeau van VanWonen.

Het 3 jarig door VanWonen betaalde abonnement gaat in op de dag van oplevering en is verbonden aan het gekochte appartement. Wanneer kopers verhuizen binnen 3 jaar, dan verhuist het resterende deel van het betaalde abonnement mee naar de nieuwe bewoner.
Het abonnement is geregistreerd op het kenteken van één auto en kent geen vaste parkeerplaats. Voor de penthouses zijn twee parkeerabonnementen beschikbaar.
Na deze drie jaar blijft het abonnement voor de kopers beschikbaar, maar zijn de kosten voor eigen rekening.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Ebbingekwartier - 5 kamer appartement

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart

Prijslijst type 5 kamer appartement

Swipe voor alle kolommen
Alle woningen zijn verkocht.

Ander aanbod van Ebbingekwartier bekijken

Bekijk het volledige aanbod