5 kamer appartement - bouwnummer 42

Appartement

Beschrijving 5 kamer appartement - bouwnummer 42

Dit hoekappartement (type E2) is gelegen op de begane grond en de eerste verdieping. Het appartement heeft centrumuitzicht en heeft een woonoppervlakte van circa 179 m2.
Het omvat twee woonkamers, 3 slaapkamers en 2 badkamers en 2 oostelijke gelegen balkons met (aan de Kolendriftzijde) uitzicht op de Martinitoren. Bij dit appartement is het goed mogelijk om een slaapkamer bij de woonkamer te betrekken, zodat er een extra ruime woon-/leefkeuken ontstaat. Ook is dit appartement geschikt om in de wonen en te werken. Kenmerkend is de extra verdiepingshoogte op de begane grond.

Indeling: Entree met vervolgens een ontvangsthal, een Z-vormige lange gang die toegang geeft tot de berging met ruimte voor een wasmachine/wasdroger, toilet met fontein en een badkamer met wastafel, 2e toilet en inloopdouche. De lange gang biedt tevens toegang tot de ruime woon/leefkeuken van circa 32 m2. De woon-/leefkeuken heeft aan de voorzijde een schuine voorgevel. Een schuifpui geeft toegang tot het balkon/loggia van circa 5 m2. Aan het einde van de gang bevinden zich slaapkamer één van circa 20 m2 en slaapkamer drie van circa 18 m2. Slaapkamer twee van circa 18 m2 en de woonkamer van circa 41 m2 bereikt u via een vaste trap in de gang die leidt naar de begane grond van appartementencomplex De Kroon. De woonkamer is voorzien van een schuifpui die toegang geeft tot een ruim terras van circa 21 m2 en is gericht op het oosten (Kolendriftzijde). Op deze verdieping bevinden zich tevens een 3e toilet, een bergingskast en een separate badkamer met wastafel en inloopdouche.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Ebbingekwartier - 5 kamer appartement bnr. 42

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart