Hofwoningen - Tussenwoning

Beschrijving Hofwoningen

Hofwoningen

De hofwoningen zijn verdeeld in een zuidelijk en een noordelijk blok.

Blok 4: Hofwoningen – Zuid
bouwnummer 17-18-19-20-21

De compacte Hofwoningen zijn ontworpen als industriële werkgebouwen
Centraal in het bouwplan Ebbingekwartier Fase 7, komen twee tegenoverliggende woonblokken van vijf compacte stadswoningen. De Hofwoningen zijn ontworpen als industriële werkgebouwen van vroeger. De Hofwoningen-Zuid hebben een tuin op het zuidwesten. De tuinen van de Hofwoningen-Noord hebben een tuin op het Noordoosten. De fraaie houten gevels met Frans balkon geven de doorgang aan de Fitterij een intiem karakter.

Moderne compacte-woningen met een vleugje nostalgie. Alle hofwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 88 m2 en grenzen aan de voorzijde aan de Fitterij. Via de entree op de begane grond met toilet kom je in de royale woonkamer en woonkeuken met diverse indelingsmogelijkheden. Grote schuifpuien (optioneel) geven toegang tot de tuin van circa 19 tot 50 m2 groot. In de tuin bevindt zich ook de berging. Op de eerste verdieping twee slaapkamers, waarvan één royale slaapkamer van circa 15 m2. Deze slaapkamer heeft een dakraam (optioneel), zodat je ’s nachts de sterren kunt zien. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een Frans balkon. Uiteraard is deze verdieping uitgevoerd met een complete badkamer met douche en tweede toilet. Een Vlizotrap brengt je naar de grote vliering (ca.15 m2) die je mogelijkheden biedt voor diverse gebruiksdoeleinden.

Blok 5: Hofwoningen- Noord
bouwnummer 22-23-24-25-26

Net als bij de Hofwoningen-Zuid bevindt de entree van Hofwoningen-Noord zich aan de Fitterij. De woonoppervlakte is circa 88 m2. Op de begane grond entree en toilet, een royale woonkamer en leef keuken met diverse indelingsmogelijkheden. Schuifpuien (optie) geven toegang tot de stadstuin, van circa 19 tot 50 m2, met berging. Op de eerste verdieping twee slaapkamers, een compleet uitgevoerde badkamer met douche en tweede toilet.
Een Vlizotrap brengt je naar de grote vliering (ca. 15 m2 ) die je mogelijkheden biedt voor diverse gebruiksdoeleinden.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Ebbingekwartier - Hofwoningen

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen
Alle woningen zijn verkocht.

Ander aanbod van Ebbingekwartier bekijken

Bekijk het volledige aanbod