Penthouse - Penthouse

Beschrijving Penthouse

In De Kroon op het Ebbingekwartier worden twee unieke, penthouses gerealiseerd.

Twee appartementen verdeeld over twee verdiepingen op gelegen de bovenste lagen van het complex. Met eindeloos uitzicht over de stad Groningen, het centrum, het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Tevens beschikken deze appartementen over maar liefst twee badkamers en twee buitenruimten. De woonoppervlaktes van deze twee hoogst gelegen appartementen zijn circa 270 m2 en circa 310 m2.

Elk appartement heeft recht op twee abonnementen om te parkeren in de ondergelegen Boterdiep garage. De eerste drie jaar huur is bij de koop inbegrepen.

De architect heeft voor beide appartementen alvast een indeling gemaakt. Deze plattegronden staan op deze tekeningen.

Daarnaast het is ook mogelijk om bij deze appartementen samen met de architect een geheel andere, eigen indeling van de plattegronden te maken. Daad Architecten wil met u om tafel en brengt uw woonwensen in beeld. Zij kunnen uw wensen vertalen naar een indeling geheel naar uw wens.

In deze tweelaagse appartementen is het ook mogelijk om een lift aan te brengen. Zo kunt u zonder traplopen, met uw eigen privélift, van de ene naar de andere verdieping van uw appartement.  

Wilt u een extra groot dakterras? Op de negende verdieping kan dat gerealiseerd worden. Zo heeft u nog meer eindeloos uitzicht over de stad!

U kunt dus kiezen voor de basisplattegronden, voor de alternatieve plattegrond met lift, vide en dakterras of stel met behulp van de architect uw eigen plattegrond samen. Laat u door de makelaar over de verschillende mogelijkheden informeren.

Parkeerabonnement
Kopers van een appartement krijgen de mogelijkheid om een parkeerabonnement af te nemen in de onderliggende parkeergarage Boterdiep. Dit parkeerabonnement krijgen kopers de eerste 3 jaar cadeau van VanWonen.

Het 3 jarig door VanWonen betaalde abonnement gaat in op de dag van oplevering en is verbonden aan het gekochte appartement. Wanneer kopers verhuizen binnen 3 jaar, dan verhuist het resterende deel van het betaalde abonnement mee naar de nieuwe bewoner.
Het abonnement is geregistreerd op het kenteken van één auto en kent geen vaste parkeerplaats. Voor de penthouses zijn twee parkeerabonnementen beschikbaar.
Na deze drie jaar blijft het abonnement voor de kopers beschikbaar, maar zijn de kosten voor eigen rekening.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Ebbingekwartier - Penthouse

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart

Prijslijst type Penthouse

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Prijs (v.o.n.) Woonopp. (GBO) Kamers Verdieping Meer

Ander aanbod van Ebbingekwartier bekijken

Bekijk het volledige aanbod