Penthouse - Penthouse

Beschrijving Penthouse

Appartementengebouw De Kroon maakt het Ebbingekwartier compleet

De Kroon is verrassend royaal wonen in de stad en maakt uw woonwensen meer dan waar. Veel comfort en woonruimte  kenmerken het gebouw met 31 appartementen ontworpen door Daad Architecten. 

Penthouse De Kroon is het laatste appartement dat te koop is. Waar vindt u een luxe vijfkamerappartement vlakbij het centrum van Groningen met een woonoppervlakte van circa 272 m2? Penthouse De Kroon biedt u deze unieke woonbeleving. Dit bijzonder ruime, comfortabele appartement is verdeeld over 2 verdiepingen en gelegen op de bovenste twee woonlagen (8e en 9e verdieping) van het appartementengebouw. Het appartement ziet weids uit over Groningen, hoe ver u maar kunt kijken!

Indeling 8e verdieping: Entree met vervolgens een ruime, lichte en brede centrale hal met vide, een vaste trap en een interne lift naar de 9e verdieping. De centrale hal biedt toegang tot een garderobe, separaat toilet, een inpandige berging, een ruime slaapkamer, een luxe badkamer met aansluitingen voor een dubbele wastafel, tweede toilet, inloopdouche en een ligbad. De langgerekte U-vormige woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 67 m2. Veel glas en daglicht zorgen voor een licht en comfortabel vertrek. Schuifpuien geven toegang tot het balkon/loggia. Via de vaste trap of de inpandige lift in de centrale hal komt u op de overloop van de 9e etage. 

Indeling 9e verdieping: De overloop met schuin oplopend dak en dakraam geeft toegang tot respectievelijk twee slaapkamers met een schuin oplopend dak en privé-daktterras. Slaapkamer drie beschikt ook over een schuin oplopend dak en twee dakramen. .Tot slot bevindt zich op deze etage een tweede luxe badkamer voorzien van aansluitingen voor een dubbele wastafel, derde toilet en inloopdouche. 
Op de begane grond heeft het penthouse een privé-berging voor onder andere fietsen. Via de bewonerslift is parkeergarage Boterdiep te bereiken, waar voor het penthouse twee parkeerabonnementen beschikbaar zijn. De eerste drie jaar parkeren is bij de koop inbegrepen.

Oplevering
Het appartement is onlangs opgeleverd en daarom op korte termijn te betrekken. De keuken is casco en de sanitaire ruimten zijn nog niet voorzien van sanitair en tegelwerk. Dit iet volop mogelijkheden om deze ruimten naar eigen wens  in te richten. Vanuit dit prachtige appartement geniet u iedere dag van het magnifieke uitzicht over de stad Groningen, het gezellige DOT-terrein en het stadsstrand. Waar vindt u zoveel ruimte in een vrijwel volle binnenstad? Met negen verdiepingen wordt De Kroon een nieuw baken die boven de stad uittorent.

Wilt u dit appartement bezichtigen en het uitzicht zelf bewonderen?
Neem dan contact op met VanWonen of een van de verkopende makelaars om een afspraak in te plannen.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Ebbingekwartier - Penthouse

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart
Kavelkaart

Prijslijst type Penthouse

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Prijs (v.o.n.) Woonopp. (GBO) Kamers Verdieping Meer

Ander aanbod van Ebbingekwartier bekijken

Bekijk het volledige aanbod