Stadsvilla's - Eengezinswoning

Beschrijving Stadsvilla's

Stadsvilla’s
Blok 7
Moderne type pakhuizen aan de levendige Bloemsingel.

Aan de Bloemsingel zijn luxe stadsvilla’s ontworpen die zijn ondergebracht in drie verschillende type pakhuizen: Transformator, Boterdiep en de Faktoorspanden. De diversiteit in het gevelontwerp ontstaat door de fraai vormgegeven wisselende kapvormen, drie type bakstenen en het ritme in het gevelontwerp.

Pakhuis Transformator
bouwnummer 30-31-36

Moderne eengezinswoningen over drie verdiepingen. Deze woningen kenmerken zich door een opvallende gevel met puntdak. De woonoppervlaktes variëren van circa 208-220 m2.
Via de entree op de begane grond met toilet kom je in de ruime leef keuken. Dit wordt de centrale plek in huis. Hier vertoeft iedereen graag. Het eetgedeelte grenst aan de tuin (variërend van 27 tot 65 m2) met berging en heeft grote schuifpuien (optie). De eerste verdieping is volledig bestemd voor de woonkamer van circa 50 m2. Op de tweede verdieping maar liefst drie ruime slaapkamers, een compleet uitgevoerde badkamer met ligbad, douche en tweede toilet. De (derde) zolderverdieping is een eyecatcher en geheel naar eigen inzicht in te delen.
Uniek: De zolderverdieping heeft een puntdakconstructie met grote nokhoogte.

Pakhuis Boterdiep
bouwnummer 32 en 37

De industriële elementen met een verwijzing naar het verleden zijn direct of indirect zichtbaar in de gevels van deze fraaie woningen met een woonoppervlakte van circa 208 – 220 m2. Hier kijk je uit op de levendige Bloemsingel. Aan de overkant gezellige terrasjes, DOT en het stadsstrand. Via de entree, gang en toilet kom je in de royale eetkamer en leefkeuken met diverse indelingsmogelijkheden. De eetkamer grenst aan de royale tuin (variërend van 27 tot 65 m2) met berging. Bij mooi weer kunnen de glazen schuifpuien (optie) geheel open, zodat de eetkamer een tuinkamer wordt. De eerste verdieping is geheel gereserveerd voor de vrij indeelbare ruime woonkamer van circa 50 m2. Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een compleet uitgevoerde badkamer met douche en tweede toilet. Er is ook nog een derde verdieping via een vaste trap te bereiken.

Bijzonder: De luchtschacht van de onderliggende parkeergarage maakt van bouwnummer 37 een bijzondere woning met creatieve mogelijkheden.

Pakhuis Faktoorpanden
bouwnummer 33-34-35

Ruime woningen met een woonoppervlakte van circa 208 - 220 m2 over drie volledige woonlagen met een knipoog naar oude opslagloodsen uit het industriële tijdperk. Hier kijk je uit op de levendige Bloemsingel. Aan de overkant gezellige terrasjes, DOT en het stadsstrand. Via de entree op de begane grond kom je in de leefkeuken en royale eetkamer. De eetkamer grenst aan de royale stadstuin (variërend van 27 tot 65 m2). Bij mooi weer kunnen de glazen schuifpuien (optie) geheel open, zodat de eetkamer een tuinkamer wordt. De grote woonkamer van circa 50 m2 bevindt zich op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping drie ruime slaapkamers en een compleet uitgevoerde badkamer met ligbad, douche en tweede toilet. De derde verdieping is naar eigen inzicht en woonwensen in te delen.

Bijzonder: Bouwnummer 34 heeft als extra een vierde zolderverdieping die geheel naar eigen inzicht vrij in te delen is.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Ebbingekwartier - Stadsvilla's

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen
Alle woningen zijn verkocht.

Ander aanbod van Ebbingekwartier bekijken

Bekijk het volledige aanbod