Stadsvilla's - bouwnummer 37

Beschrijving Stadsvilla's - bouwnummer 37

Stadsvilla’s
Blok 7
Moderne type pakhuizen aan de levendige Bloemsingel.

Aan de Bloemsingel zijn luxe stadsvilla’s ontworpen die zijn ondergebracht in drie verschillende type pakhuizen: Transformator, Boterdiep en de Faktoorspanden. De diversiteit in het gevelontwerp ontstaat door de fraai vormgegeven wisselende kapvormen, drie type bakstenen en het ritme in het gevelontwerp.

Pakhuis Boterdiep
bouwnummer 32 en 37

De industriële elementen met een verwijzing naar het verleden zijn direct of indirect zichtbaar in de gevels van deze fraaie woningen met een woonoppervlakte van circa 208 – 220 m2. Hier kijk je uit op de levendige Bloemsingel. Aan de overkant gezellige terrasjes, DOT en het stadsstrand. Via de entree, gang en toilet kom je in de royale eetkamer en leefkeuken met diverse indelingsmogelijkheden. De eetkamer grenst aan de royale tuin (variërend van 27 tot 65 m2) met berging. Bij mooi weer kunnen de glazen schuifpuien (optie) geheel open, zodat de eetkamer een tuinkamer wordt. De eerste verdieping is geheel gereserveerd voor de vrij indeelbare ruime woonkamer van circa 50 m2. Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een compleet uitgevoerde badkamer met douche en tweede toilet. Er is ook nog een derde verdieping via een vaste trap te bereiken.

Bijzonder: De luchtschacht van de onderliggende parkeergarage maakt van bouwnummer 37 een bijzondere woning met creatieve mogelijkheden.

 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Ebbingekwartier - Stadsvilla's bnr. 37

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart